Historie

 

   

 

De naam van dit enthousiaste orkest “MEMORY” heeft te maken met het soort muziek dat gemaakt wordt. We spelen overwegend muziek die in de jaren ’60, ’70, en ’80 zeer bekend was. De stijl varieert van latin, ballads tot popsongs. Muziek dat een breed publiek aanspreekt. Alle arrangementen zijn speciaal voor dit orkest geschreven, waardoor “MEMORY” een heel mooie “volle” klank heeft.
Zowel “rustige” nummers, alsook het echte “spetterwerk” zorgen voor de nodige variatie. Door de omvang van het repertoire zijn wij in staat een avondvullend programma van meer dan 4 uur te verzorgen zonder in herhalingen te vervallen.
 


“MEMORY” werd opgericht in 1982, en heeft sindsdien al heel wat optredens verzorgd in de regio en daarbuiten. Het orkest heeft een blazers-sectie van 8 personen (1e en 2e altsax, tenorsax/dwarsfluit, bariton-saxofoon, 1e, 2e, 3e trompet, en schuiftrombone), een ritme-sectie van 4 personen (gitaar, basgitaar, drums en toetsen), alsmede een zangeres en een zanger. Alle orkestleden komen uit de regio Eindhoven.

 

 “MEMORY” heeft een eigen lichtinstallatie, zodat de organisatie die ons contracteert daar niet voor hoeft te zorgen. Door de grootte van het orkest en de muziek die we spelen is Dans- & Amusementsorkest “MEMORY” zeer geschikt voor grotere partijen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen. We spelen muziek om te luisteren en te dansen.